«

»

REZULTATI ŽUPANIJSKOG NATJECANJA IZ ENGLESKOGA JEZIKA

U utorak 20. veljače 2018., u XVl Gimnaziji u Zagrebu, održano je županijsko natjecanje iz engleskog jezika. Četvero predstavnika naše škole, pod vodstvom mentorica prof. Ljerke Rukelj i prof. Sanje Šipek ostvarili su odlične rezultate.

Učenica 2. b razreda Jelena Bračić osvojila je osmo mjesto, učenica 4. b razreda Fajfar, Stella Mischelle – dvanaesto mjesto, učenica 4. D razreda Jelena Jovičić –dvadesetšesto ,dok je učenica 4.a razreda ,Jasmina Dedić osvojila dvadesetdeveto mjesto.

O maksimalnom broju učenika koji će biti pozvani na državno natjecanje odlučuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja na prijedlog Agencije za odgoj i obrazovanje. Na temelju odluke MZO-a na državno natjecanje u školskoj godini 2017./2018. bit će pozvano do 105 učenika.
Državno povjerenstvo će najkasnije do 7. ožujka 2018. objaviti konačne ljestvice poretka (za sve kategorije i sve liste) na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje (www.azoo.hr) u rubrici „Natjecanja i smotre / Katalog natjecanja i smotri / Natjecanje iz engleskoga jezika“.

Čestitamo učenicima i mentoricama na uspjehu

BRAVO!

ENG