«

»

SVIJET PODUZETNIŠTVA

UVODIMO MLADE U SVIJET PODUZETNIŠTVA.
Poduzetnik budućnosti

Dođi i ti i nauči razvijati poduzetničke ideje!
Prijavi se na http://bit.do/pb2018
Vrijeme trajanja je od studenog do prosinca.
Nakon završetka projekta sudionicima se dodjeljuje certifikat o učešću i pokloni za one najaktivnije kao stimulans za daljnji razvoj ideja i ulaganje u osobni razvoj.
Sudionici: učenici srednjih škola.
Cilj projekta je približiti svijet poduzetništva i novih tehnologija srednjoškolcima kroz besplatna interaktivna predavanja te posjetom poduzeća kao primjera dobre prakse. Stavlja se naglasak na poduzetništvo, kao glavnog pokretača razvoja društva i nastoji se potaknuti poduzetnička svijest kod srednjoškolaca.
Tema ovogodišnjeg projekta je proces razvoja poslovanja od ideje pa do konačnog proizvoda.
Izabranim temama se nastoji pratiti nove trendove u ekonomiji i potaknuti učenike srednjih škola da sami počnu razmišljati o nekonvencionalnim zanimanjima kao vlastitom izboru. Kroz interaktivne radionice, koje će predvoditi istaknuti pojedinci iz struke, želi se približiti učenicima raznolikost poslovnoga svijeta i načini kako oni sami mogu sudjelovati u njemu. Potiče se učenike na razvoj vlastitih ideja već od ranije dobi kako bi u skladu s osobnim preferencijama uspjeli izabrati pravovaljano formalno obrazovanje kao sastavnu komponentu osobnog razvoja.

Ivana Lovrić

lovric

Voditeljica projekta Poduzetnik budućnosti
E-mail: ivana.lovric@ekonomska-klinika.hr

Dragi srednjoskolci!

Uskoro počinje novi Poduzetnik budućnosti!
PRIJAVA: http://bit.do/pb2018
KAKO?
Projekt će početi 17.11., trajati će 5 subota za redom (kao i do sada) ali osim predavanja gostiju poduzetnika, organizirali smo i BESPLATNE radionice. Na radionicama ćemo te naučiti kako osmisliti vlastitu ideju, što treba napraviti kako bi ta ideja postala posao te kako sve to prezentirati i osigurati si sredstva za poslovanje.
GDJE?
Novost, novost! Novi Poduzetnik budućnosti održat će se na RIT Croatia, jednom od najsuvremenijih fakulteta u Hrvatskoj.
NAGRADA?
Nismo zaboravili ni na to, osim certifikata, imaš priliku osvojiti nagradu na kraju projekta.
KAKO ĆE IZGLEDATI PROJEKT?
Radionice će većinom počinjati u 09:30, ali bez brige, sigurno ce ti se isplatiti!!